Selecteer een pagina

VERZEND-, LEVERING- EN RETOURBELEID.

zomerse zaadjes
zomerse zaadjes

De seizoenen als leidraad.

 

Kan ik mijn bestelling naar iemand anders laten sturen als kado?
Dat kan zeker. De factuur gaat alleen per e-mail naar jou toe en je kunt een ander afleveradres achter laten bij je bestelling. Als je er iets speciaals van wilt maken, dan kun je in de notities een persoonlijke boodschap  schrijven die ik ernij doe voor je.

Kan ik een stilleven in de winkel bekijken of kopen?
Er zijn geen fysieke verkooppunten van Greyhousenl. Ik probeer zoveel mogelijk foto’s op Instagram te tonen van de stillevens zodat je een goed beeld hebt bij hoe het eruit ziet.

Wat doe je met mijn gegevens?
Ik gebruik jouw gegevens voor het verwerken van de order en als je dat aangeeft kan ik je op de hoogte houden van alle nieuwtjes via een nieuwsbrief per e-mail (4x per jaar maximaal). Voor meer informatie kun je mijn privacyverklaring lezen.

Kan ik de bestelling annuleren nadat ik betaald heb?
Ik begin met het maken van je stilleven zodra de order betaald is, maar je kunt me altijd even e-mail sturen om te kijken hoever ik ben.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen per Ideal (via jouw bank), creditcard en PayPal

Kan ik mijn stilleven omruilen?
Je stilleven wordt voor jou gemaakt, dus ruilen liever niet. Als er een onoverkomelijk probleem ontstaat, dan mail me even, en kijken we samen naar de mogelijkheden. Hiervoor geldt dan wel de wettelijk geldende termijn van 14 dagen na aankoop en moet je stilleven verder onbeschadigd zijn. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

De naam Greyhouse

 

De naam Greyhouse heeft alles te maken met het huis waar ik sinds 6 jaar in woon. Jaren geleden bedachten mijn vriend en ik dat we graag een huis wilden waar onze kinderen gezond en veilig in konden opgroeien met aandacht voor de aarde. We bouwden een duurzaam huis, van massief hout, zonder materialen zoals plastic of steenwol, maar ademend, met veel natuurlijke materialen en het gevoel dat we buiten naar binnen haalden. Het was een ongelooflijk project en uiteindelijk verfden we het huis grijs. Met de bouw van ons huis geven we een belangrijke boodschap mee aan onze kinderen en laten we zien dat duurzaam ook heel mooi en modern kan zijn.

© Copyright Greyhousenl  |  Algemene Voorwaarden Privacyverklaring
Verzending & retourbeleid  |  FAQ

hello@greyhousenl.nl  |  whatsapp 06-41238223

Greyhousenl is een intiatief van Marieke van dulmen KVK57848564