Selecteer een pagina

veelgestelde vragen.

heb je nog een vraag?

 

Hoe uniek is mijn stilleven?
Alle foto’s zijn door mij persoonlijk gemaakt, daar bestaat geen tweede van. Elke afbeelding wordt maximaal 5x gebruikt. Dus met je stilleven haal je zeker iets unieks in huis

Van welk materiaal is het stilleven?
Het blok is gemaakt van glanzend acrylglas. De foto is geprint op kwalitatief hoogwaardig fotopapier. De achterzijde is wit.

Wat zijn de afmetingen?
De afmetingen van het acrylglas zijn 10×10 cm en de dikte is 25mm. Door de dikte van het acrylglas kun je het blok gemakkelijk ergens neerzetten en heeft het een unieke dieptewerking.

Gaat mijn stilleven kapot als ik het laat vallen?
Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan kan het zijn dat er lichte beschadigen op het acrylglas komen, maar het zal niet uit elkaar vallen zoals bij glas het geval is.

 

Wil je nog iets weten?

 

Hoe maak ik mijn stilleven schoon?
Dat kan met een zachte droge of licht vochtige doek.

Kan mijn stilleven tegen de zon en de warmte?
Er is UV bescherming toegepast, dus de afbeelding zal niet zo snel verkleuren in de zon of door de warmte

Hoe wordt mijn stilleven verstuurd?
Ik pak je stilleven met aandacht in zodat het goed verpakt is en zonder beschadigingen bij jou aankomt. Je ontvangt een traceercode zodat je in de gaten kunt houden waar je pakket is. Omdat het een stuk beter voor het milieu is kun je je pakket bij een ophaalpunt laten bezorgen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn stilleven in huis heb?
Een stilleven wordt speciaal voor jouw gemaakt; dat betekent dat ik geen voorraad heb. Zodra ik jouw bestelling binnen heb, ga ik ermee aan de slag (tijdens kantoortijden). Je mag verwachten dat je je stilleven met 7 werkdagen in huis hebt.

 

De naam Greyhouse

 

De naam Greyhouse heeft alles te maken met het huis waar ik sinds 6 jaar in woon. Jaren geleden bedachten mijn vriend en ik dat we graag een huis wilden waar onze kinderen gezond en veilig in konden opgroeien met aandacht voor de aarde. We bouwden een duurzaam huis, van massief hout, zonder materialen zoals plastic of steenwol, maar ademend, met veel natuurlijke materialen en het gevoel dat we buiten naar binnen haalden. Het was een ongelooflijk project en uiteindelijk verfden we het huis grijs. Met de bouw van ons huis geven we een belangrijke boodschap mee aan onze kinderen en laten we zien dat duurzaam ook heel mooi en modern kan zijn.

© Copyright Greyhousenl  |  Algemene Voorwaarden Privacyverklaring
Verzending & retourbeleid  |  FAQ

hello@greyhousenl.nl  |  whatsapp 06-41238223

Greyhousenl is een intiatief van Marieke van dulmen KVK57848564